ÜZLETI TERV – belső használatra, tulajdonos, ügyvezetés elvárására

Ez egy külön műfajt az üzleti tervezés területén.  Ez esetben nem befektetést, hitelt kell előkészíteni, pályázathoz beadni üzleti tervet, hanem a cég döntéshozói számára bebizonyítani, hogy az adott üzleti elképzelés működik, megfelelő irányba megy. Különleges esete amikor új tulajdonos, új cégvezetés számára készül (pl. tulajdonosváltás, felvásárlás, összeolvadás után).

Az üzleti terv szerkezete ugyan hasonlít más üzleti tervekhez, felépítése, fejezetei hasonlóak, mégis a hangsúlyok, a fókuszok mások. Ezt az üzleti tervet cégen belüli, szakmában jártas emberek fogják olvasni, ezért bizonyos részek ismertek, evidensek, szükségtelen mélyebben kibontani őket. Az üzleti sablonok, minták ezért itt önmagukban nem használhatóak, félrevisznek. Ismerjük az ilyen helyzeteket, több hasonló esetben kellett már dolgoznunk. Üzleti terv teljes elkészítése, konzultáció, tanácsadás, szakértés egyedi, cégre szabott igények szerint.

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Segítünk a belsős igényeknek megfelelő profi befektetési üzleti terv készítésében.

Akár a teljes üzleti terv megírásában, akár csak egyes részek elkészítésében. A szerződéses, szigorú titoktartás ilyenkor alap.
Csak Tőled függ milyen mértékű közreműködésre van szükséged.

ÁRAK

Az árak mindig az elvégzett feladatokkal és igényekkel állnak arányban.  Jelentkezz egyeztetésre és utána a saját helyzetedre szabott ajánlatot fogsz kapni tőlünk.

Saját magad szeretnéd elkészíteni, ugyanakkor szeretnéd ha a lehető legjobb üzleti terv lenne? Vannak benne olyan részek, olyan kérdések, melyek megválaszolásában nincs tapasztalatod, megfelelő tudásod? Neked találtuk ki az egyedi konzultációt!

ÁRAK

Online (Messenger, Skype)
Működő cégeknek: 5.500 Ft/óra, Induló cégeknek: 3.900 Ft/óra

Személyes találkozás:

Működő cégeknek: 7.500 Ft/óra, Induló cégeknek: 6.000 Ft/óra (Budapest területén – vidék egyedi kiszállási díjjal)
További részletek »

Az üzleti terv véleményezés akkor jó választás ha már elkészültél saját üzleti terveddel vagy írás közben elakadtál egy részével és szeretnéd tapasztalt szakembernek megmutatni, átbeszélni vele és a tanácsát – véleményét kérni.

ÁRAK

Alap csomag (3 óra + 1 óra internetes konzultáció)
Működő cégeknek: 19.900 Ft, Induló cégeknek: 16.900 Ft

Komplex csomag
Működő cégeknek: 29.900 Ft, Induló cégeknek: 22.900 Ft

Csomagok részletei>>

 

Kapcsolatfelvétel, érdeklődés

Várjuk érdeklődésedet, kérdésedet az alábbi online űrlapon vagy

Telefon: 06 20 461 46 10 (Hajdu Máté üzleti terv tanácsadó)

E-mail: uzletiterv@tudatoscegvezetes.hu

7 + 4 =