ÜZLETI TERV – PÁLYÁZATOKHOZ

Üzleti terv pályázathoz. Egyre több pályázat kötelező eleme az üzleti terv. Segítünk a pályázati kiírásnak megfelelő üzleti terv elkészítésében.

A pályázatok sokfélék lehetnek persze. Amikor hazai és nemzetközi pályázatoknál szóba kerül az üzleti terv vagy különböző gazdasági elemzések elkészítése akkor a következő esetetek lehetségesek.

1. A pályázat központi eleme az üzleti terv készítése (ilyenek pl. a vállalkozóvá vállalást segítő pályázatok). Az ilyen jellegű pályázatokhoz van egy sablon üzleti terv, amit megfelelően ki kell tölteni. Ezt a pályázatot kiíró szervezet adja. (bonyolultságtól függően a megírás min. 5 munkanap)

2. A pályázati dokumentáció része az üzleti terv. Ezt úgy kell érteni, hogy nincsen előre meghatározott sablon. A pályázathoz be kell nyújtani egy önállóan megírt üzleti tervet. (Teljes mértékben projekt függő min 10 munkanap)

3. A pályázati dokumentációhoz be kell nyújtani különböző gazdasági tanulmányokat. Pl. piackutatás, marketing terv, védjegy kutatás stb. Általában ezen anyagoknak szintén nincsen kötött formájuk. De meg kell felelni az adott kiírás szakmai elvárásainak.
(Munka jellegétől függően min 10 munkanap)

A fenti esetek mindegyikében tudunk segíteni de csak az üzleti terv és gazdasági tanulmányok megírására adunk megoldást. A teljes pályázat megírást és menedzselését nem vállaljuk.

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Segítünk a pályázati elvárásoknak megfelelő üzleti terv készítésében.

Akár a teljes üzleti terv megírásában, akár csak egyes részek elkészítésében.
A konkrét pályázati elvárásoktól és Tőled függ milyen mértékű közreműködésre van szükséged.

ÁRAK

Sokfajta pályázat van és azokban eltérő jellegű, összetettségű üzleti tervet várnak. Az árak nálunk mindig az elvégzett feladatokkal és igényekkel állnak arányban.  Jelentkezz egyeztetésre és utána a saját helyzetedre, pályázatodra szabott ajánlatot fogsz kapni tőlünk.

Saját magad szeretnéd elkészíteni, ugyanakkor szeretnéd ha a lehető legjobb üzleti terv lenne? Vannak benne olyan részek, olyan kérdések, melyek megválaszolásában nincs tapasztalatod, megfelelő tudásod? Neked találtuk ki az egyedi konzultációt!

ÁRAK

Online (Messenger, Skype)
Működő cégeknek: 5.500 Ft/óra, Induló cégeknek: 3.900 Ft/óra

Személyes találkozás:

Működő cégeknek: 7.500 Ft/óra, Induló cégeknek: 6.000 Ft/óra (Budapest területén – vidék egyedi kiszállási díjjal)
További részletek »

Az üzleti terv véleményezés akkor jó választás ha elkészültél saját üzleti terveddel vagy írás közben elakadtál annak egy részével és szeretnéd tapasztalt szakembernek megmutatni, átbeszélni, a tanácsát – véleményét kérni.

ÁRAK

Alap csomag (3 óra + 1 óra internetes konzultáció)
Működő cégeknek: 19.900 Ft, Induló cégeknek: 16.900 Ft

Komplex csomag
Működő cégeknek: 29.900 Ft, Induló cégeknek: 22.900 Ft

Csomagok részletei>>

 

Kapcsolatfelvétel, érdeklődés

Várjuk érdeklődésedet, kérdésedet az alábbi online űrlapon vagy

Telefon: 06 20 461 46 10 (Hajdu Máté üzleti terv tanácsadó)

E-mail: uzletiterv@tudatoscegvezetes.hu

Vállalkozás

1 + 9 =