Exportfejlesztés / pályázat támogatással – amire figyelni kell

A Külgazdasági és Külügyminisztérium Exportfejlesztési pályázatot írt ki hazai mikro-, kis- és középvállalkozások külpiaci tevékenységének előmozdítása érdekében export fejlesztésére, növelésére.

A pályázat beadásánák határideje: 2020. február 28. (A pályázati kiírás, adatlap letölthető oldalt)

ELKERÜLHETŐ PROBLÉMÁK, KUDARCOK

Pályázatírással nem foglalkozunk ugyanakkor a pályázat feltételeli, iránya között több olyan terület is van, aminek hiányosságaival külpiacra készülő üzleti tanácsadóként mi is találkozunk. Az exporttevékenység, különösen a hazai kis és közepes vállalkozások esetében a kelleténél több esetben végződik kudarccal vagy csekély eredménnyel. Holott ezek elkerülhetőek lennének.

Azok a területek, amelyeket a pályázat is elvár és segíteni tudunk benne

  • Marketingstratégia, külkereskedelm stratégia – Kötelező eleme a pályázatnak. 10 pont szerezhető rá (50 pont alatt minden kérelem automatikusan elutasításra kerül).
  • Piackutatás – pályázat által támogatandó, elszámolható tevékenység, nélküle nem érdemes belevágni a megvalósításba
  • Marketing tevékenység – promóciós anyagok, honlap, ágazati bemutatkozó anyagok, brossúrák készítése, lefordítása. Sokszor az elkészülő anyagok, tevékenység nincsen összehangolva a tényleges marketing stratégiával
  • Tanácsadás – pályázat által támogatandó, elszámolható tevékenység. Miért kellene mindent egyedül kitalálni, ha vannak olyan szakemberek akik tudnak segíteni?

A fentebb említett területeken, akár pályázatra készülsz, akár pályázati támogatás igénybevétele nélkül tervezed a külpiacra lépést, egyaránt fontosak és tudunk segíteni.

MENNYIBE KERÜL?

Akár pályázati beadáshoz szükséges tartalmi részekben kérsz konzultációt, tanacsádást akár egyéb export elképzeléseidhez óradíjas alapon is vagy egyedi megállapodás keretében is megteheted ezt.

Ügyfeleink hazai KKV vállalkozásunk, így árazásunk, szolgáltatásaink díjai anyagi lehetőségeikre vannak szabva.

Egyéni árak, csak azért kell fizetned, amit valóban igénybe veszel

Kapcsolatfelvétel, érdeklődés

Várjuk érdeklődésedet, kérdésedet az alábbi online űrlapon vagy

Telefon: 06 20 461 46 10

E-mail: uzletiterv@tudatoscegvezetes.hu

3 + 8 =

INFO VONAL

Elakadtál? Segítségre van szükséged?

Hívj, segítünk!
06 20 461 46 10

Hajdu Máté
üzleti tanácsadó